Rijschool Obdam

Welkom bij De Mike Drive, dé autorijsschool in Obdam waar we ons richten op méér dan alleen je naar het rijbewijs loodsen. We geloven in het opleiden van zelfverzekerde, bekwame en veilige chauffeurs die klaar zijn voor de open weg.

Jouw weg naar succes begint bij De Mike Drive

In Obdam en omstreken staat rijschool De Mike Drive bekend als de autorijsschool waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding centraal staan. Onze ervaren instructeurs zijn er om je niet alleen te helpen bij het halen van je rijbewijs, maar ook om ervoor te zorgen dat je een zelfverzekerde en verantwoorde chauffeur wordt.

Waarom kiezen voor onze rijschool in Obdam?

De keuze voor een autorijschool is een belangrijke stap in jouw rijavontuur. Bij De Mike Drive, de toonaangevende rijschool in Obdam, bieden we je:

Start je rijlessen in Obdam

Klaar om te beginnen met je rijlessen bij rijschool De Mike Drive? Bekijk onze heldere lespakketten vul het onderstaande formulier in om je eerste rijles te boeken. We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan!

Vraag een gratis proefles aan!

Om een afspraak te maken voor een proefles bellen of whatsappen we je om een afspraak te maken.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij Rijschool de Mike Drive maken we van jouw eerste rijles een onvergetelijke ervaring (uiteraard geheel volgens het CBR protocol). We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan! 🚗