PlanGo bij Rijschool De Mike Drive

We zijn trots op onze samenwerking met PlanGo, dé softwareoplossing voor rijscholen, om jou een naadloze en moderne leerervaring te bieden.

Wat is PlanGo?

PlanGo is een geavanceerd planningssysteem dat specifiek is ontworpen om rijscholen te helpen hun processen te stroomlijnen. Met deze software kunnen we bij rijschool De Mike Drive je rijlessen efficiënt inplannen, je vorderingen bijhouden en direct communiceren met zowel leerlingen als instructeurs.

Waarom bij De Mike Drive?

Hoe werkt het?

Het is simpel! Zodra je je aanmeldt voor lessen bij rijschool De Mike Drive, krijg je toegang tot de app. Hier kun je je lessen plannen, je voortgang bekijken en direct communiceren met je instructeur. Alles wat je nodig hebt, zit in deze handige app.

Begin vandaag nog!

Klaar om te beginnen met je rijlessen bij een rijschool die technologie en kwaliteit combineert? Neem contact met ons op om je aan te melden en maak kennis met het gemak van PlanGo. Meld je aan bij De Mike Drive voor een gratis proefles en ervaar zelf hoe PlanGo je rijopleiding naar een hoger niveau tilt. Ons team van ervaren instructeurs staat klaar voor je!