Motorrijles

Bij onze motorschool staan we klaar om jou te helpen je passie voor motorrijden te ontwikkelen en te versterken. Met onze professionele motorrijles in Heerhugowaard en Alkmaar ben je verzekerd van een veilige en plezierige leerervaring.

Onze motorrijlessen

Onze motorrijlessen worden geleid door ervaren instructeurs die je stap voor stap begeleiden naar het behalen van je motorrijbewijs. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, wij passen onze lessen aan op jouw niveau en behoeften.

Onze ervaren motorinstructeurs

Onze instructeurs zijn gepassioneerde motorrijders met jarenlange ervaring in het onderwijzen van motorrijvaardigheden. Ze zijn geduldig, vriendelijk en staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen groeien als motorrijder.

Professioneel en persoonlijk

Bij onze motorschool combineren we professionaliteit met een persoonlijke benadering. We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt terwijl je leert en groeit als motorrijder.

Heerhugowaard en Alkmaar

Onze motorschool is gevestigd in Heerhugowaard en Alkmaar, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor leerlingen uit de omgeving. Of je nu in Heerhugowaard, Alkmaar of ergens anders in de buurt woont, we heten je van harte welkom om deel uit te maken van onze motorschoolfamilie.

Neem contact met ons op

Ben je klaar om je motorrijavontuur te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je in te schrijven voor motorrijles. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen bij elke stap van je reis naar het behalen van je motorrijbewijs.

Start je motorrijlessen

Klaar om te beginnen met je motorrijlessen in Alkmaar bij rijschool De Mike Drive? Bekijk onze heldere lespakketten vul het onderstaande formulier in om je eerste rijles te boeken. We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan!

Vraag een proefles aan!

Om een afspraak te maken voor een proefles bellen of whatsappen we je om een afspraak te maken.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij Rijschool de Mike Drive maken we van jouw eerste rijles een onvergetelijke ervaring (uiteraard geheel volgens het CBR protocol). We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan!