Je eerste rijles: wat kan je verwachten?

Het moment is daar; jouw eerste rijles! Het gevoel van het stuur voor de allereerste keer in je handen houden is zowel spannend als opwindend. Of je nu al maanden uitkijkt naar dit moment of een beetje zenuwachtig bent, bij Rijschool de Mike Drive zorgen wij ervoor dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. 

Jouw ontdekkingsreis begint hier

Jouw eerste rijles is meer dan zomaar een les; het is een proefles, een kans om de rijschool en de instructeur te leren kennen. Wij geven je persoonlijk advies over het aantal lessen en het pakket dat bij jou past. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van jouw rijopleiding bij ons.

Wat kun je verwachten?

Vanaf het moment dat jouw instructeur je thuis ophaalt, begint het avontuur. We zorgen ervoor dat je de tijd optimaal benut door meteen achter het stuur te duiken. Je leert de basisvaardigheden op een rustige plek en krijgt uitleg over alles wat je moet weten om veilig te beginnen met autorijden.

Tips voor je eerste rijles

De rijles zit erop. Hoe nu verder?

Jouw mening telt! Was er een klik? Voelde de lesmethode goed? De keuze is aan jou. Als iets niet naar wens was, laat het ons weten. Jouw succes is ons succes.

Kun je niet wachten?

Is de nieuwsgierigheid aangewakkerd en kun je niet wachten om te beginnen? Meld je aan voor jouw gratis proefles via het onderstaande formulier! Bekijk ook onze tarieven, misschien vind je een speciale aanbieding die perfect bij jouw rijlespakket past. Klik hier voor prijsinformatie.

Vraag een gratis proefles aan!

Om een afspraak te maken voor een proefles bellen of whatsappen we je om een afspraak te maken.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij Rijschool de Mike Drive maken we van jouw eerste rijles een onvergetelijke ervaring. We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan! 🚗