Begin eerder aan je rijavontuur met 2toDrive bij De Mike Drive

Ben je 16,5 jaar en wil je alvast beginnen met het besturen van een auto? Je hoeft niet langer te wachten! Dankzij 2toDrive kun je bij ons je rijbewijs halen voordat je 18 bent.

Jouw weg naar succes met 2toDrive

2toDrive is niet alleen een manier om eerder met rijlessen te beginnen, maar het helpt je ook om een veilige en zelfverzekerde bestuurder te worden. Onder begeleiding van een ervaren coach leer je de fijne kneepjes van het rijden en bouw je waardevolle ervaring op.

Waarom kiezen voor 2toDrive bij De Mike Drive?

Hoe werkt het?

Bij 2toDrive kun je jouw rijavontuur al beginnen op je 16e. Bij De Mike Drive in Alkmaar kun je vanaf deze leeftijd starten met rijlessen, zodat je een voorsprong krijgt op het pad naar jouw rijbewijs. Zodra je slaagt, mag je de weg op, maar wel onder begeleiding van een coach naar keuze.

Dit is een geweldige kans om nog meer praktische ervaring op te doen en je verder te ontwikkelen als bestuurder. Je coach is er om je te ondersteunen en advies te geven, zodat je de vaardigheden en het zelfvertrouwen opbouwt die je nodig hebt.

En het mooiste van alles? Zodra je 18 wordt, ben je klaar om zelfstandig te rijden. 2toDrive is een unieke, flexibele manier om het rijden te leren, en bij De Mike Drive staan we klaar om je te helpen bij elke stap van dit spannende traject.

Vraag een gratis proefles aan!

Om een afspraak te maken voor een proefles bellen of whatsappen we je om een afspraak te maken.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij Rijschool de Mike Drive maken we van jouw eerste rijles een onvergetelijke ervaring. We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan! 🚗